Με τα γνωστά προβλήματα ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στη Νίκη

Με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στη Φούτμπολ Λιγκ ο Ολυμπιακός Βόλου με τρεις βαθμούς βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς νίκη, με μία ήττα εντός έδρας από τη Βέροια (στη Φιλιππούπολη) και τρεις ισοπαλίες με Ασπρόπυργο, Τρίκαλα εκτός και με τον Θεσπρωτό στον Αλμυρό. Η έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου στην ομάδα είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν, πλέον, τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα (μαζί με τον Ιωνικό είναι οι μοναδικές ομάδες της κατηγορίας που το έχουν καταφέρει), έφτασαν τους 12 βαθμούς και απέχουν δύο βαθμούς από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται η Ιεράπετρα και έναν από τη 2η θέση, την οποία κατέχουν τα Τρίκαλα και ο Ιωνικός.
Στον Ολυμπιακό βλέπουν, πλέον, μπροστά τους το ντέρμπι με τη Νίκη, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 3μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης. Θα είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, όπως όλα τα ντέρμπι των δύο μεγάλων του Βόλου, με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή να είναι σε καλή βαθμολογική κατάσταση, έναντι της συμπολίτισσας Νίκης.
Ο Φίλιππος Σκοπελίτης δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι, όπως τόνισε και ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Καλύτερα να είναι έτοιμος 100% και να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό, παρά να πιεστεί να αγωνιστεί με τη Νίκη. Επίσης, τόσο ο Ιμπάν Ράντι όσο και ο Θανάσης Δεινόπαπας είναι παίκτες σημαντικοί και όταν θα επανέλθουν ο Ολυμπιακός θα έχει περισσότερες λύσεις στο παιχνίδι του. Είδαμε ότι τραυματίστηκαν αυτοί οι ποδοσφαιριστές και στη θέση τους αγωνίστηκαν κάποιοι άλλοι παίκτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά. Για παράδειγμα, ο αρχηγός μας ο Ρόκας, παίζει σε όποια θέση του ζητήσουμε. Είτε αγωνιστεί πέντε λεπτά, είτε παίξει ολόκληρο το 90λεπτο. Στην Καλαμάτα τον έβαλα αριστερό μπακ, στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ. Πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις