Ν. Τσεκούρας: Η ΕΠΟ έχει τη διάθεση να άρει την ποινή της ΕΠΣΘ

Το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με την τιμωρία της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ και η ταλαιπωρία που έχει προκαλέσει στα σωματεία της Μαγνησίας, φαίνεται πως δεν θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη. Κι αυτό, καθώς όπως όλα δείχνουν οδεύουμε προς λύση του προβλήματος και την επιστροφή της ΕΠΣΘ στους κόλπους…

…της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Αυτό αναμένεται να συμβεί αμέσως μετά τις εκλογές που έχουν προκηρυχθεί στην Ένωση και οι οποίες θα διεξαχθούν, ως γνωστόν, στις 9 Οκτωβρίου. Την Τρίτη 29/9 η Τριμελής Εκλογική Επιτροπή, αποτελούμενη από τους κ.κ. Νικόλαο Τσεκούρα, Απόστολο Καραδήμο και Λάμπρο Τάσιου, συναντήθηκε, ως γνωστόν, στα γραφεία της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της κ. Γκιρτζίκη, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Τοπολιάτη, τον εκτελεστικό γραμματέα κ. Παπανικολάου και τον Β’ αντιπρόεδρο κ. Μαζαράκη. Ο κ. Νίκος Τσεκούρας με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στη συνάντηση αυτή τονίζοντας τα εξής: «Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, δόθηκαν απαντήσεις για όλα τα θέματα και διαπιστώσαμε πως η ΕΠΟ έχει διάθεση, πλέον, να άρει την ποινή που έχει επιβάλει στην ΕΠΣΘ. Αυτό θα συμβεί, πάντως, μετά τις εκλογές της 9ης Οκτωβρίου. Θα πρέπει άμεσα η νέα διοίκηση που θα προκύψει από τη εκλογική διαδικασία να προβεί στις απαιτούμενες διαδικασίες για να αρθεί η ποινή και αν είναι δυνατόν τα πρωταθλήματα να αρχίσουν στα μέσα Οκτωβρίου. Ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και θα χρειαστεί να υπάρξουν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν τα τοπικά πρωταθλήματα στο χρονοδιάγραμμα, που απαιτείται και ιδιαίτερα αυτό της Α’ ΕΠΣΘ.
Πιστεύω, πως φτάνουμε στο τέλος μιας μεγάλης περιπέτειας για τα σωματεία της Μαγνησίας και επιτέλους θα δούμε και πάλι τις ομάδες να αγωνίζονται. Παράλληλα, θα επιστρέψουν στη δύναμη της ΕΠΣΘ και τα τρία ιστορικά σωματεία της Νίκης, του Ρήγα Φεραίου και του Πυράσου, τα οποία αναγκάστηκαν να εγγραφούν προσωρινά στην ΕΠΣ Λάρισας και να ταλαιπωρούνται με τα παιχνίδια έδρας, τα οποία δεν μπορούν να δώσουν στα γήπεδά τους».
Από την Τριμελή Εκλογική Επιτροπή που βρέθηκε χθες στην Αθήνα και είχε συνάντηση με την ηγεσία της ΕΠΟ, καλούνται όλα τα μέλη-σωματεία της Ένωσης να βρίσκονται σήμερα Τετάρτη στις 19.00 στα γραφεία της ΕΠΣΘ για την ενημέρωση τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις