Π. Λάσκαρης: Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το ντέρμπι με τη Νίκη, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 16/11 στο γήπεδο της Νεάπολης.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες που έχουν τα ντέρμπι με τη Νίκη και θα παρατάξει την ομάδα, με βάση την τακτική που θέλει να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν μία-δύο αλλαγές στην ενδεκάδα, ανάλογα με το πλάνο που θα εφαρμόσει η ομάδα, η οποία θα στερηθεί και πάλι των υπηρεσιών των τραυματιών Φίλιππου Σκοπελίτη, Ιμπάν Ράντι και Θανάση Δεινόπαπα.
Οι ποδοσφαιριστές, πάντως, βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και ετοιμάζονται με ηρεμία για το ντέρμπι, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να σημειώσει την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Παύλου Λάσκαρη για το παιχνίδι με τη Νίκη:
«Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και στο ματς με τη Νίκη θα δουλέψουμε πάνω στο πλάνο που θα μας υποδείξει ο κόουτς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ευελπιστούμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο της τελευταίες αγωνιστικές. Παραμένουμε προσγειωμένοι και με σκληρή δουλειά στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις