Γεύμα σε οικογενειακό κλίμα στον Ολυμπιακό Βόλου (photos)

Σε οικογενειακό κλίμα το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου (τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές), καθώς και οι υπάλληλοι των γραφείων της ΠΑΕ γευμάτισαν το μεσημέρι την Τετάρτης σε γνωστό μαγαζί εστίασης του Βόλου. Είχαν την ευκαιρία όλοι να χαλαρώσουν και να συζητήσουν, δείχνοντας πως αποτελούν μια «δεμένη» οικογένεια.

Το γεύμα ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί, ύστερα από τις τρεις σερί νίκες της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Το «παρών» έδωσαν πέρα από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Διονύσης Παππάς, ο άμεσος συνεργάτης του Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία, προπονητής Σάββας Καρυπίδης, ο γυμναστής της ομάδας Νίκος Ορφανίδης, ο γενικός αρχηγός Γιάννης Θεοδωρίδης, ο υπεύθυνος ασφαλείας Λευτέρης Τασιόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Στέφανος Κούγκουλος, ο υπεύθυνος των γραφείων Μίλτος Μαργαρός, καθώς και η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Αλίκη Φωτιάδου.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις