Εντοπίστηκε νεκρός ο 30χρονος ψαροντουφεκάς Ο. Λουκιπούδης στο Λεφόκαστρο

Νεκρός εντοπίστηκε, ο Βολιώτης ψαροντουφεκάς Ορέστης Λουκιπούδης 30 ετών που αγνοείτο από χθες το βράδυ στην περιοχή του Λεφόκαστρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε στο βυθό της θάλασσας σε βάθος 15 μέτρων. Πρόκειται για τον γιο προϊσταμένου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βόλου, ενώ και η μητέρα του είναι συνταξιούχος δημοτική υπάλληλος.

Ο 30χρονος είχε…

…βγει για ψαροντούφεκο χθες το απόγευμα αλλά μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ειδοποιήσει το Λιμεναρχείο. Άνδρες του Λιμενικού έσπευσαν στην περιοχή με δυο σκάφη, ενώ ζητήθηκε επίσης η συνδρομή σκάφους από το Τρίκερι και ιδιωτικών. Οι έρευνες διακόπηκαν αργά τη νύχτα λόγω και των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εκείνη την ώρα.

Με το πρώτο φως της ημέρας λιμενικοί και εθελοντές άρχισαν να «χτενίζουν» και πάλι την περιοχή. Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα εντοπίστηκε παρκαρισμένο στο Λεφόκαστρο το αυτοκίνητό του 30χρονου, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ένα από τα ψαροντούφεκα και η σημαδούρα που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν στη θάλασσα.
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τρία σκάφη του Λιμενικού και δυο οχήματα, η Λέσχη Βατραχανθρώπων, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και δυο ιδιωτικά σκάφη.

πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις