Στη “μάχη” του πρωταθλήματος βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ ρίχνεται ο Ολυμπιακός Β.

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου το τοπικό γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ της ΕΣΠΕΚΕΛ, στο οποίο συμμετέχει στον 3ο όμιλο και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου και  με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί η Α’ Φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αρχίζουν το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Αλμυρού με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία στο πρωτάθλημα, με ανανεωμένη ομάδα και τις οδηγίες της προπονήτριας Ασημίνας Σταυρακοπούλου, θα συνεχίσει και την τρέχουσα περίοδο την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από μία ανταγωνιστική παρουσία στον όμιλο που συμμετέχει .

Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν εκτός του Ολυμπιακού Βόλου και οι ομάδες του Γ.Σ. Βόλου, του Γ.Σ. Αλμυρού, ο Ελευθεριακός και ο ΑΟ Σκοπέλου.

Στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ συμμετέχουν 22 ομάδες που είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους. Στην Α’ φάση θα διεξαχθεί πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία. Στη Β’ φάση συνεχίζουν οκτώ ομάδες (οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο). Θα διεξαχθούν αγώνες νοκ-άουτ στην έδρα του πρώτου.

Οι ομάδες που θα προκριθούν από τη φάση των «8» θα αγωνισθούν στο φάιναλ φορ, το οποίο θα γίνει σε τρεις ημέρες (ένας προς όλους) με κλήρωση των ομάδων. Η 1η ομάδα από το φάιναλ φορ θα ανέλθει στη Β’ Εθνική κατηγορία βόλεϊ γυναικών.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου είναι το εξής:

Προπονήτρια: Ασημίνα Σταυρακοπούλου. Ακραίες: Σοφία Πάτση, Ελένη Μιχαηλίδου, Ελισσάβετ Ιακωβίδου. Κεντρικές: Ειρήνη Γκισγκίνη, Σταματία-Άννα Γερογιάννη, Άνα Ντούγκα. Διαγώνες: Βασιλεία Μάντσιου, Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, Δήμητρα Παλαντζιάν. Πασαδόροι: Βασιλική Καζοπίδου, Άρτεμις-Ειρήνη Αλεξίου. Λίμπερο: Χρυσούλα Μαργαρίτη, Θεοδώρα Γώγου, Σοφία Κατσικογιάννη. Έφορος τμήματος: Δημήτρης Μουρτζίνος.

Με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937εύχεται σε όλες τις αθλήτριες, προπονητές αλλά και στους γονείς, φιλάθλους, παράγοντες του και διαιτητές του βόλεϊ υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις