Έτοιμος για το ντέρμπι με τη Νίκη ο Ολυμπιακός

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με τη Νίκη, με τον Σούλη Παπαδόπουλο στη συνέχεια να ανακοινώνει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν από την ομάδα, καθώς τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία. Ο Φίλιππος Σκοπελίτης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καλαμάτα (υπέστη βαρύ διάστρεμμα), έχασε το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ιάλυσο και δεν θα είναι σε θέση να παίξει ούτε στο αυριανό. Αναμένεται, πάντως, να επιστρέψει νωρίτερα απ’ ότι αρχικά προβλέπονταν. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός καθημερινά υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ έχει αρχίσει τρέξιμο, με στόχο να προλάβει το επόμενο παιχνίδι έδρας με τον Ιωνικό.
Ο Ιμπάν Ράντι από χθες Πέμπτη άρχισε και αυτός τρέξιμο και υπολογίζεται σε 10 περίπου μέρες να είναι σε θέση να επιστρέψει. Το πιθανότερο είναι να τον δούμε να επιστρέφει στην ομάδα στον αγώνα με τον Διαγόρα, την 1η Δεκεμβρίου.
Όσον αφορά τον Θανάση Δεινόπαπα, εκτός απρόοπτου θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, όπως αποδείχθηκε και στην προηγούμενη αναμέτρηση με τον Ιάλυσο, διαθέτουν βάθος στο ρόστερ τους και οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν ανταποκρίθηκαν άψογα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.
Όσον αφορά τον Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ο παίκτης δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με το Αιγάλεω. Ο δυναμικός μέσος θα δώσει κανονικά το «παρών» και θα ξεκινήσει ως βασικός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις