Με Ζαλγκίρις απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα

Με δύο νίκες στα επτά πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας και τρεις ήττες σε τέσσερα ματς στο ΣΕΦ, τα περιθώρια είναι ήδη στενά για τον Ολυμπιακό κι ας έχουμε διανύσει μόλις το 1/5 της κανονικής περιόδου. Απόψε (21:30, Novasports 1) οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανάγκη τη νίκη απέναντι στην Ζαλγκίρις στο Φάληρο για να πάρουν λίγο θάρρος εν όψει της δύσκολης συνέχειας και της διαβολοβδομάδας που θα τους βρει σε Μόναχο και Βερολίνο στις 19 και 21 Νοεμβρίου.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και οι Γιώργος Πρίντεζης και Γουίλι Ριντ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους κράτησαν εκτός στο φιλικό της Δευτέρας με τον Ιωνικό Νίκαιας. Μετά και την αποχώρηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας η δωδεκάδα είναι δεδομένη, με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν να παραμένει εκτός ομάδας μέχρι να βρεθεί η φόρμουλα για να αποδεσμευτεί. Ιδιαίτερη είναι η βραδιά για τον Γιώργο Πρίντεζη, που χρειάζεται μόλις 2 πόντους για να γίνει ο τρίτος παίκτης που σπάει το φράγμα των 3.000 πόντων στην Ευρωλίγκα.

Η Ζαλγκίρις έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα φέτος. Η ίδια ομάδα είναι που κέρδισε την Ρεάλ στο Κάουνας ή τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, αλλά και που έχασε εντός έδρας από την Ζενίτ και εκτός από την Βιλερμπάν. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάντως έχει εξαιρετική παράδοση στο ΣΕΦ, το οποίο γνωρίζει άριστα και ο πέρσι ερυθρόλευκος Ζακ ΛεΝτέι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις