Το πλάνο του Φαν Σιπ για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής με Αρμενία

Oι τελευταίες δύο εμφανίσεις της Εθνικής με Ιταλία και Βοσνία άρεσαν στον κόσμο, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι επιλογές του Φαν Σιπ απέδωσαν και ενθουσίασαν πριν από μερικές εβδομάδες.

Στο νέο κύκλο αναμετρήσεων με Αρμενία σήμερα Παρασκευή στις 19:00 και Φινλανδία (18/11, 19:45) ο προπονητής της ομάδας, Τζον Φαν Σιπ δύσκολα θα παρεκκλίνει της πετυχημένης συνταγής, ωστόσο έχει δείξει ο Ολλανδός ότι αρέσκεται στο να κάνει εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής και να δοκιμάζει νέα πρόσωπα και τακτικές.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρμενία, λοιπόν, για τα προκριματικά του Euro 2020 το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η γαλανόλευκη θα κατέβει με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα γκολπόστ. Μπροστά από τον κίπερ της Μπενφίκα η τετράδα θ’ αποτελείται από τους Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σιόβα ή Σταφυλίδη και τον Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά στον άξονα, εκεί φαβορί για να πάρουν φανέλες βασικών είναι οι Κουρμπέλης – Γαλανόπουλος. Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε τον “new entry” Βασιλειάδη ν’ αρχίζει στο ματς. Για την επίθεση ο Παυλίδης αναμένεται να είναι στην κορυφή με συμπαραστάτες πίσω του: Μάνταλο, Λημνιό και Μπακασέτα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις