Βεργέτης: «Τα πάντα για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας»


Μοιράσου το άρθρο

Ο Στάικος Βεργέτης δεν θέλησε να «πουλήσει οπαδιλίκι», όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος στις δηλώσεις του για το ντέρμπι για τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως υποσχέθηκε πως έχει κάνει τα πάντα ώστε να προσπαθήσει να δώσει χαρά στον κόσμο της Νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη στο επίσημο site της ΠΑΕ Νίκη Βόλου:

«Κάθε παιχνίδι σου δίνει τρεις βαθμούς, αυτό από μόνο του έχει μεγάλη σημασία. Για τον κόσμο της Νίκης, όμως, δεν είναι απλά οι τρεις βαθμοί. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένει πώς και πώς, είναι ένα παιχνίδι που οι Νικιώτες το θέλουν κι εμείς οφείλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη για τους οπαδούς μας.

Αυτό που μπορώ να πω, δουλεύοντας καθημερινά με την ομάδα εδώ και μία εβδομάδα, είναι ότι τα παιδιά, σε κάθε προπόνηση, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, είναι πολύ συγκεντρωμένα στα πράγματα που τους ζητάμε, αποδέχονται την καθοδήγηση της εκπαίδευσης μέσα από την προπονητική διαδικασία, εφαρμόζουν στο 100% αυτά που λέμε κι είμαι πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω μαζί τους.

Απομένει όλο αυτό να αποτυπωθεί στον αγώνα, αν αποτυπωθεί στον αγώνα, είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά και θα δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας. Δεν είμαι Βολιώτης, για να ζω χρόνια αυτήν την αντιπαλότητα και δε θα πουλήσω οπαδιλίκι, ούτε θα επιχειρήσω να ξεσηκώσω τα πλήθη, όμως αντιλαμβάνομαι πόσο ανάγκη έχει ο κόσμος αυτό το παιχνίδι κι έχω κάνει τα πάντα, για να τους δώσουμε τη χαρά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις