Μπορεί το “διπλό” με Δία Δίου ο Θησέας (pregame)

Τον Δία Δίου στην Πιερία αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο ο Θησέας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 3ο όμιλο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15.00 και στην ομάδα της Αγριάς υπάρχει πίστη πως θα συνεχιστούν οι θετικές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, που θα δώσουν τη δυνατότητα στον Θησέα να παραμείνει στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Λάκης Μπακάλης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Κοτζαθανάση (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), του τραυματία Ζαχαράκη και του επίσης τραυματία Λίτσιου. Ο τελευταίος υπέστη διάστρεμμα στην χθεσινή προπόνηση.
Ο προερχόμενος από τραυματισμό Χατζησταμάτης ξεκίνησε προπονήσεις, αλλά δεν είναι 100% έτοιμος. Ωστόσο, θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα.
Την αποστολή απαρτίζουν 19 παίκτες, που είναι οι: Κεφαλάς, Ντ. Βαν Ντε Γουίχε, Κυρίτσης, Ιακωβίδης, Ιωαννίδης, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Ερ. Βαν Ντε Γουίχε, Διαμαντόπουλος, Παναγιώτου, Γαλανόπουλος, Χατζησταμάτης, Νιαώτης, Οικονόμου, Λουμάνι, Πέτσης, Ζάχος, Σιώμος, Βλάχος.
Διαιτητής της αναμέτρησης στο γήπεδο του Δίου θα είναι ο Ματθαίος Βουρνέλης της ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθούς θα έχει τους Αναστάσιο Φράγιο και Αθανάσιο Μποζατζίδη από την ίδια Ένωση. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας ανατέθηκαν στον Αντώνη Βαλιώτη της ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις