Παγώνης: «Ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες»

Ο Τάσος Παγώνης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε αγώνα. Ο κυανόλευκος αμυντικός τόνισε πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες και οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Παγώνης στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ:

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι ένα ντέρμπι με πολλές ιδιαιτερότητες εδώ στην πόλη. Ένα παιχνίδι κρίσιμο, γιατί κι εμείς βαθμολογικά δεν είμαστε αυτοί που μπορούμε να είμαστε και πρέπει να δείξουμε ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν αντικατοπτρίζει την αξία της. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, τον έχουμε αναλύσει, γνωρίζουμε πού υπερτερεί και πού όχι και ξέρουμε πως είναι ανεβασμένος ψυχολογικά, ειδικά μετά την έλευση του νέου του προπονητή. Κι εμείς, όμως, με τον ερχομό του νέου μας προπονητή, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και ευελπιστώ πως θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο πέρα από τη νίκη.

Είμαι έτοιμος για έναν τέτοιο αγώνα, έχω παίξει σε πολλά ανάλογα παιχνίδια. Είναι χαρά για όλους τους ποδοσφαιριστές να παίζουν σε τέτοιους αγώνες, σε ντέρμπι με γεμάτα γήπεδα, είναι ό,τι καλύτερο για εμάς. Το να παίζουμε σε άδειες κερκίδες δεν είναι ωραίο, ειλικρινά χαίρομαι να παίζω σε τέτοια παιχνίδια»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις