Δοκίμασε Ντεπέτρις για φορ ο Χαραλαμπίδης

Τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης στο παιχνίδι του Σαββάτου (3/10) με τη Ζάκυνθο εκτός έδρας αναζητά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ως γνωστόν, το βολιώτικο συγκρότημα θα αγωνιστεί χωρίς τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, ο οποίος…

…έχει υποστεί μερική ρήξη στον τένοντα που βρίσκεται λίγο πάνω από την καμάρα του ποδιού, ενώ ανέτοιμος να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα είναι ο Έρικ Γουόρντεν.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση εκ των έσω, όσον αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Στην προπόνηση της Τετάρτης, η οποία διεξήχθη στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, χρησιμοποίησε τον Ροντρίγκο Ντεπέτρις στη γραμμή κρούσης, με τον Αργεντινό να έχει καλά τελειώματα και να δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει και σ’ αυτή τη θέση. Παρότι αγωνίζεται κυρίως στην αριστερή πλευρά της επίθεσης ή πίσω από τον φορ. Ο Ντεπέτρις σίγουρα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, καθώς είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να παίζει ως σέντερ φορ.
Από εκεί και πέρα «παίζονται» ορισμένες θέσεις στην ενδεκάδα, για τις οποίες ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα αποφασίσει μετά και την σημερινή πρωινή προπόνηση (1/10)
Ο Ντιέγκο Λεόν, παρότι γυμνάζεται σε έντονους ρυθμούς, δεν πρόκειται να αγωνιστεί, καθώς στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να ρισκάρουν τη συμμετοχή του Ισπανού μέσου, αν δεν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε (θλάση α’ βαθμού).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις