Δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου για τον Βόλο

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Σούπερ Λιγκ, με τον Βόλο να έχει δύο ματς εκτός και ένα εντός έδρας. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2020, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, με Αστέρα στην Τρίπολη (24/11) και ΑΕΛ στη Λάρισα (1/12), ενώ στην αυλαία του πρώτου γύρου οι «κυανέρυθροι» θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 7 Δεκεμβρίου.

Το πρόγραμμα είναι δύσκολο για την ομάδα του Χουάν Φεράντο, η οποία θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και θα πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή, απέναντι σε αντιπάλους που θέλουν βαθμούς.

Οι «κυανέρυθροι», πάντως, έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα, ο οποίος μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες στο πρωτάθλημα. Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα στον Χουάν Φεράντο να δουλέψει με τους παίκτες, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίπολης, πάνω στις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα και έχουν να κάνουν κυρίως με τον ανασταλτικό τομέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις