ΠΑΕ Ολυμπιακός: Διαιτησίες σαν αυτές του Μπαΐλη μειώνουν το ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μετά το παιχνίδι με τη Νίκη, με την οποία καταφέρεται κατά της διαιτησίας του Νίκου Μπαΐλη, συγχαίροντας ωστόσο τη Νίκη για την επιτυχία της. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει τη Νίκη Βόλου για την σημερινή νίκη. Την άξιζε, καθώς όπως είπε και ο προπονητής μας «εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Ωστόσο, τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι… ουρανοκατέβατος όπως μάλλον κάποιοι νομίζουν.

Εκφράζουμε, δε, τα θερμά μας συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα κ. Νίκο Μπαΐλη που σήμερα παρέδωσε μαθήματα διαιτησίας, ειρωνευόμενος τους παίκτες μας και φορτώνοντας τους με πέντε κίτρινες κάρτες, οι περισσότερες εκ των οποίων ανύπαρκτες. Βέβαια ανύπαρκτο έκρινε και το ολοφάνερο πέναλτι που δεν μας καταλόγισε στο 57ο λεπτό.

Εμείς αφήνουμε πίσω την σημερινή ημέρα και εμφάνιση και προχωράμε μπροστά για να επιστρέψουμε στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα. Ολυμπιακός Βόλου για πάντα.

Υ.Γ.: Αλήθεια, η επιτροπή διαιτησίας θα είναι περήφανη για την σημερινή διαιτησία του αγώνα, έστω και στο πρωτάθλημα της Football League; Εμείς απλώς σημειώνουμε ότι διαιτησίες σαν την σημερινή δεν κρίνουν μόνο αποτελέσματα, αλλά κυρίως μειώνουν τον θεσμό του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις