Σ. Παπαδόπουλος: Το πικρό ποτήρι της ήττας θα το πιω με τους παίκτες μου

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σούλης Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Νίκη τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι, που εκτός από τους τρεις βαθμούς που θα έδινε στην ομάδα που θα κέρδιζε, ήταν και γοήτρου, για τον κόσμο των δύο ομάδων. Και οι δύο θέλαμε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εμείς για να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, στις οποίες έχουμε φτάσει με πολύ κόπο και ο αντίπαλος για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Νομίζω, ότι εμείς ουδέποτε μπήκαμε στο παιχνίδι. Όμως, στο ποδόσφαιρο πολλές φορές παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα. Ο αντίπαλος διάλεξε ένα τρόπο παιχνιδιού με ψηλές μπαλιές στην περιοχή μας, ήταν πιο δυνατός, έβγαινε πρώτος στις μονομαχίες, έπαιρνε τις δεύτερες μπάλες στο μισό το δικό μας και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα.  Κυρίως, μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, γιατί στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού, νομίζω ότι πατούσαμε αρκετά καλά μέσα στο γήπεδο.

Είχαμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, ξέραμε ότι θα πάει εκεί το παιχνίδι και κάποια στιγμή έπρεπε να αλλάξουμε και εμείς στο παιχνίδι μας. Δεν τα καταφέραμε, ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ήταν μία πικρή ήττα και πρώτος εγώ μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου θα πιούμε αυτό το πικρό ποτήρι. Το πρωτάθλημα, ωστόσο, δεν τελείωσε σήμερα. Έχει μπροστά πολύ δρόμο. Θα κοιτάξουμε από το επόμενο παιχνίδι να πιάσουμε υψηλά στάνταρ και να βρεθούμε και πάλι εκεί που πρέπει. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυνατό, σκληρό μπορώ να πω, αλλά όχι αντιαθλητικό. Έπαιξε με μεγαλύτερο πάθος και ήθελε πιο πολύ τη νίκη, την οποία και κατέκτησε. Αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον προπονητή της Νίκης, καθώς πλέον η ομάδα του μπαίνει σε σωστό δρόμο.

Θα μπορούσαμε να πούμε για τη φάση του πέναλτι, αλλά όπως είπα, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Γιατί και ο επόπτης και ο 4ος διαιτητής είπε στον διαιτητή ότι είναι πέναλτι. Εκείνος, όμως, τους αγνόησε. Θα ξεκουραστούμε και τη Δευτέρα θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό». Επίσης δέχθηκε τις εξής ερωτήσεις:

Για το ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Νίκης στον άξονα: «Εμείς παίξαμε σχεδόν με την ίδια ομάδα, όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια. Με τη Νίκη κάναμε μία αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ιάλυσο. Αγωνίστηκε ο Σκοπελίτης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έδειξε ότι ήταν καλά. Από την πλευρά μας δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε κάποια πράγματα τακτικά. Η Νίκη, όμως, ήταν πολύ δυνατή στο κέντρο, παρότι αντιμετώπιζε προβλήματα με απουσίες. Το πρόβλημα για μας δεν ήταν στο κατέβασμα της μπάλας. Ο αντίπαλος μετέφερε το παιχνίδι με μεγάλες μπαλιές από πίσω και τις δεύτερες πάσες τις κέρδιζε αυτός. Εκεί νομίζω ήταν το πρόβλημά μας».

Για το ότι η ομάδα του δεν σκόραρε στην άμυνα της Νίκης, που είχε δεχθεί γκολ σε όλα τα προηγούμενα ματς: «Αυτό συμβαίνει πολλές φορές. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάναμε φάσεις για γκολ, ενώ ήταν σε καλή μέρα και ο τερματοφύλακας της Νίκης. Το κακό είναι ότι δεχθήκαμε δύο γκολ και ιδιαίτερα το δεύτερο τέρμα ήταν καθαρά από λάθος δικό μας».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις