Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Με τρία παιχνίδια άνοιξε σήμερα Σάββατο η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ. Αίας νίκησε με 3-0 την Αγία Παρασκευή εκτός έδρας και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς (ισοβαθμεί με τον Σαρακηνό, ο οποίος αγωνίζεται αύριο Κυριακή στο Βελεστίνο με τον Ρήγα). Ο Θ. Κατσαβριάς με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ενώ τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Χειλάς και Αραπίτσας.
Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια που έγιναν σήμερα για την Α’ ΕΠΣΘ, την πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Πύρασος, επικρατώντας με 3-2 στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου του Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Νωρίς στο 5′ το 1-0 με γκολ του Γάτου ύστερα από πάσα του Γ. Τσάμη, ισοφάρισε ο Ιάσων με πλασέ του Άλμπα στο 12′ και το 2-1 έγινε ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπαράκου και πλασέ του Κερατίδη στο 32ο λεπτό. 2-2 στο 48′ με μακρινό σουτ του Κικίδη και 3-2 στο 65′ με ωραίο σουτ στο παραθυράκι της εστίας από τον Βασίλη Ρεφουγιάτι που βρήκε δίχτυα ξανά. Ο Ιάσων έμεινε με δέκα λόγω δεύτερης κίτρινης του Μαλεσάγκου στο 70′ και ο Πύρασος επίσης, για τον ίδιο λόγο στις καθυστερήσεις ο Μπόγκαμος.
H αναμέτρηση Αγία Άννα-Ακρόπολη έληξε χωρίς τέρματα.
Στην Β’ κατηγορία ο Αστέρας Ριζομύλου νίκησε με 3-1 τον Μαγνησιακό, ενώ με το ίδιο σκορ ο Άθλος επιβλήθηκε της Α.Ε. Διμηνίου για την Γ’ τοπική κατηγορία. Συνοπτικά, τα αποτελέσματα του Σαββάτου και στις τρεις τοπικές κατηγορίες:

Α’ κατηγορία
Αγία Άννα-Ακρόπολη 0-0
Πύρασος-Ιάσων Α.Μ. 3-2
Αγία Παρασκευή-Αίας 0-3

Β’ κατηγορία
Αστέρας Ριζ.-Μαγνησιακός 3-1

Γ’ κατηγορία
Άθλος-Α.Ε. Διμηνίου 3-1

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις