Εξαιρετικός ο Γ.Σ. Αλμυρού, 3-2 τον Ηρακλή Λάρισας

Εξαιρετικός ο Γ.Σ. Αλμυρού υποχρέωσε σε ήττα τον Ηρακλή Λάρισας στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου επικράτησε με 3-2, σημειώνοντας και τα τρία τέρματα σε διάστημα εννέα λεπτών.
Ο Γυμναστικός έδωσε χώρο στον Ηρακλή και «χτύπησε» τον αντίπαλο στις αντεπιθέσεις. Αφού πρώτα οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή στο παιχνίδι, ο Αλμυρός στο 16’ με τον Δερμιτζάκη και ο Ηρακλής στο 21’ με τον Ναρίνογλου, στο 27’ έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Από μπαλιά του Παπακώστα, ο Δερμιτζάκης ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή για να γράψει το 1-0. Ο Αναστασίου στο 29’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνε το 2-0, το οποίο όμως ήρθε στο 34’ για τους «κυανόλευκους» του Αλμυρού. Ο Καναβός από κοντά, μετά από πάσα του Δερμιτζάκη έγραψε το 2-0, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τον ΓΣΑ.
Στο 36’ ήρθε και το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων. Αφού πρώτα ο Δημηνάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σπηλιόπουλο, ο οποίος απέκρουσε τη μπάλα, στο πλασέ του παίκτη του Αλμυρού, ο Αναστασίου από κοντά πέτυχε το τρίτο τέρμα για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γυμναστικός κράτησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Κι αυτό, καθώς στο 86’ ο Χρηστίδης με απευθείας χτύπημα φάουλ μείωσε το σκορ σε 3-1, για να γίνει στο 89’ το 3-2 από τον Κακαβίτση από κοντά
Διαιτητής: Γκουντέλας (Καρδίτσας).
Βοηθοί: Παπαλίτσας, Κανιούρας (Καρδίτσας).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος, Χολέβας, Παπακώστας, Κυριάκος, Δημηνάς, Καναβός (84’ Αϊδής), Ζενούνης, Δερμιτζάκης (90’ Αράπης), Αναστασίου (77’ Πατσής), Βουρδάκης.
ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Σπηλιόπουλος, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς (84’ Τάρτας), Τσακάλι (46’ Χρηστίδης), Νεμπεγλέρας, Νάστας (62’ Μούξιος), Μανιώτης (77’ Γκιουρσάνης), Κακαβίτσης, Ζαφειρίου, Ναρίνογλου.

ΦΩΤΟ: almyrosinfo.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις