Χωρίς νίκη στο Στεφανοβίκειο ο Διαγόρας, 1-1 με Διγενή

Ούτε σήμερα ο Διαγόρας κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα του και να φτάσει στη νίκη στο παιχνίδι με τον Διγενή Νεοχωρίου. Η ομάδα του Στεφανοβικείου παραχώρησε ισοπαλία 1-1, με τα γκολ της αναμέτρησης να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο. Ο Διαγόρας προηγήθηκε στο 32’ με τον Κουβελά, για να ισοφαρίσει ο Τεντολούρης στο 43’ σε 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα και απείλησαν το τέρμα του Διαγόρα σε δύο περιπτώσεις, όμως ο Πρίφτης ήταν εξαιρετικός κάτω από τα δοκάρια του, σε προσπάθειες του Λαγκαδινού στο 11’ και στο 19’.
Στη συνέχεια ο Διαγόρας ισορρόπησε το παιχνίδι, ανέβασε ρυθμούς και στο 32’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κουβελά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκου.
Στο 37’ ο Μπέλντι έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει, στο 41’ ο Πρίφτης έκανε νέα σπουδαία απόκρουση, ωστόσο, στο 43’ ο Διγενής κέρδισε πέναλτι, για μαρκάρισμα του Δίντση στον Κοντογεώργο. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κοντογεώργος, για να πετύχει το 1-1.
Στην επανάληψη το σκορ δεν άλλαξε, με τον Διαγόρα να χάνει άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας.
Διαιτητής: Αντωνίου (Λάρισας)
Βοηθοί: Στάικος, Μπουρονίκος (Λάρισας)
Κίτρινη: Μανώλης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καλύβας (33’ Καλιακούδας), Βουραζέρης, Σπαθής, Λάιος, Σπ. Καραπλιάγκος (86’ Παπαγεωργίου), Κουβελάς, Δίντσης, Αλαμάνης (63’ Ζιάκας), Κυριάκος, Μπλέντι.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Ράπτης, Μανώλης, Τσιγαρίδας, Σταμέκος, Γούτσιος, Μακρής, Τεντολούρης (87’ Τσιούφης), Γκαντιάς (71’ Αυγουστάτος), Κοντογεώργος (90’ Δημ. Αλεξίου), Λαγκαδινός (82’ Ευθ. Αλεξίου), Διβανές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις