Ήττα για Θησέα από τον Δία με 3-1

Δεν τα κατάφερε ο Θησέας να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Δία Δίου εκτός έδρας, χάνοντας με 3-1 από την ομάδα της Πιερίας. Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη έκαναν αρκετά λάθη στο παιχνίδι, τα οποία και πλήρωσαν, με τους «πράσινους», πάντως, να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία.
Το σκορ άνοιξε για το Δία ο Παναγιωτίδης με πλασέ στο 21’, με το 1-0 να παραμένει μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δεύτερο τέρμα στο 56’ με τον Μαυρίδη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Ν. Βαν ντε Γουίχε για το 2-0. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 59’ από λάθος γύρισμα του Γιαουπλάρι στον τερματοφύλακα, ο Ν. Βαν ντε Γουίχε υπέπεσε σε πέναλτι, με τον Μανίκα να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα», γράφοντας το 3-0 για το Δία. Ο Θησέας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 62’ με τον Κυρίτση, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Φράγιος, Μποζατζίδης (Μακεδονίας).
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τοπαλίδης, Παπαστεργίου, Μαυρίδης, Παναγιωτίδης, Μανίκας.
ΘΗΣΕΑΣ: Ν. Bαν Ντε Γουίχε, Κυρίτσης, Ε. Bαν Ντε Γουίχε, Γιαουπλάρι (62’ Γαλανόπουλος), Ιακωβίδης (46’ Διαμαντόπουλος), Μπόρας, Ζάχος (55’ Λουμάνι), Σιώμος, Βλάχος, Οικονόμου, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις