Γ. Φασουράκης: Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το ντέρμπι με τον Ρήγα

Ο Σαρακηνός έχει κάνει το «έξι στα έξι» στο πρωτάθλημα, ενώ ως φιλοξενούμενος πήρε τη νίκη τόσο στο γήπεδο του Διμηνίου με αντίπαλο τη Δάφνη, όσο και σε αυτό του Σέσκλου με την Ακρόπολη. Στο Βελεστίνο σήμερα (15.00) κόντρα στον ισχυρό Ρήγα Φεραίο τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα και αυτό το γνωρίζουν οι «κοκκινόμαυροι», αλλά θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.
Εξάλλου, η ομάδα έχει φέτος νοοτροπία νικητή στα παιχνίδια της, όπως τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο τεχνικός Γιάννης Φασουράκης: «Μπορεί να προηγούμαστε στη βαθμολογία, αλλά είναι πολύ νωρίς. Ακόμη και αν κερδίσουμε τον Ρήγα δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα, αφού το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο. Τίποτε δεν τελειώνει από την 7η αγωνιστική…
Ξέρουμε ότι έχουμε εξαιρετικά δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας μία ιστορική ομάδα με πολύ βαριά φανέλα. Ο Ρήγας δεν θα έπρεπε να παίζει στο τοπικό, αλλά σε μεγαλύτερη κατηγορία. Άργησε να ξεκινήσει, αλλά πλέον έχει βρει έναν ρυθμό, άσχετα αν δεν τα κατάφερε στο τελευταίο του παιχνίδι.
Εμείς προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη, που όμως δεν συνοδεύτηκε από ικανοποιητική εμφάνιση. Όμως δείξαμε πως «χτίζουμε» νοοτροπία νικητή και ότι μπορούμε να κερδίζουμε ακόμη και όταν δεν είμαστε στην καλύτερή μας ημέρα. Συμπερασματικά, μπορώ να πω ότι θα γίνει ένας αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εύχομαι ο κόσμος να ευχαριστηθεί ένα συναρπαστικό παιχνίδι».
Ο τιμωρημένος επιθετικός Βαγγέλης Τσιουρής θα απουσιάσει από τη «μάχη» του Βελεστίνου, ενώ ενοχλήσεις αισθάνεται ο μέσος Γιώργος Τζίκας, που λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή. Επίσης, επιστρέφει από τιμωρία ο ανασταλτικός χαφ Σάββας Μαυρίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις