Στοίχημα: Εύκολα η Ισλανδία, με τα γκολ στη Βουλγαρία

Κυριακή (17/11) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει ορισμένες κρίσιμες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020, ενώ υπάρχει επίσης αγωνιστική δράση σε Β’ Ισπανίας, Β’ Ολλανδίας, Βραζιλία και μπάσκετ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυο ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε όλα όσα αφορούν τα προγνωστικά στοίχημα.

Ολοκληρώνει νικηφόρα την πορεία της η Ισλανδία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μολδαβία και Ισλανδία. Οι Μολδαβοί αποτέλεσαν για ακόμη έναν προκριματικό γύρο “σάκο του μποξ”, καθώς σε εννιά αναμετρήσεις κατάφεραν να μαζέψουν μόλις τρεις βαθμούς, μετρώντας μια νίκη και οκτώ ήττες. Η Ισλανδία από την πλευρά της βρίσκεται στην 3η θέση και στο -4 από την Τουρκία, έχει χάσει το… τρένο της πρόκρισης, ωστόσο θέλει να κλείσει θετικά την πορεία της στα προκριματικά. Είναι κλάσεις ανώτερη της Μολδαβίας και πιστεύουμε πως δεν θα συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα. Το διπλό προσφέρεται χαμηλά ωστόσο, έτσι θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω και θα πάμε με το Ισλανδία -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Αναμένεται “ανοιχτό” παιχνίδι στη Σόφια

Συνεχίζουμε με την κόντρα ανάμεσα σε Βουλγαρία και Τσεχία. Αμφότερες είναι βαθμολογικά αδιάφορες σήμερα, καθώς η Βουλγαρία έχει χάσει τη μάχη της πρόκρισης εδώ και πολύ καιρό, τη στιγμή όπου η Τσεχία εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2020. Δεν έχουν λόγο να αμυνθούν ιδιαίτερα οι δυο ομάδες, οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν την πρώτη νίκη τους ώστε να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με ψηλά το κεφάλι και γενικότερα περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό κι αρκετά τέρματα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2,5 σε απόδοση 1.85.

“Χτίζει” σερί η Βαλένθια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Βαλένθια – Σαραγόσα. H Βαλένθια μπορεί να χτίσει ένα σερί μετά το ξέσπασμα κόντρα στην Μπάγερν για την Ευρωλίγκα. Η Σαραγόσα από την πλευρά της, έρχεται από εντός έδρας ήττα και σίγουρα είναι λιγότερο ποιοτική από τις “νυχτερίδες”. Έχουμε με το μέρος μας και τον παράγοντα έδρα, οπότε θα πάμε με το Βαλένθια -6.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις