Ο Ολυμπιακός Β. αφήνει πίσω την ήττα από τη Νίκη και βλέπει Ιωνικό

Με κατεβασμένα τα χέρια έχασε ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τη Νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν να αγωνιστούν στη Νεάπολη με ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από τα τρία σερί νικηφόρα αποτελέσματα που τους έφεραν ψηλά στη βαθμολογία. Ωστόσο, παρουσιάστηκαν πολύ μέτριοι αγωνιστικά, παίζοντας χωρίς πάθος, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που ναι μεν είχε απουσίες, κυρίως στον άξονα, αγωνίστηκε όμως παθιασμένα, έπαιξε με αποφασιστικότητα, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των παικτών του Ολυμπιακού και δίκαια νίκησε με 2-0.
Ο Ολυμπιακός του περασμένου Σαββάτου δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα που είδαμε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια με Ιεράπετρα, Καλαμάτα και Ιάλυσο. Ήταν μια ομάδα που δεν είχε πίστη στη νίκη και η οποία δεν πίεσε τον αντίπαλο για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Φάνηκε να θέλει σε πρώτη φάση να μην δεχθεί γκολ και εφόσον της παρουσιάζονταν οι ευκαιρίες, να διεκδικούσε το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο ίδιος ο Σούλης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε το γεγονός ότι η ομάδα του ουδέποτε μπήκε στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός για δεύτερο παιχνίδι φέτος δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, όπως συνέβη στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τη Βέροια στη Φιλιππούπολη (0-2). Μάλιστα, αυτό συνέβη απέναντι στην άμυνα της Νίκης, η οποία μέχρι προχθές δεν είχε καταφέρει σε κανένα παιχνίδι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Σίγουρα το πρωτάθλημα δεν τελείωσε το Σάββατο για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει μπροστά πολύς δρόμος και όπως τόνισαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το παιχνίδι με τη Νίκη, θα κοιτάξουν από το επόμενο παιχνίδι να επιστρέψουν στις νικηφόρες εμφανίσεις και να βρεθούν και πάλι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.
Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στη Νεάπολη τον Ιωνικό, με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, χθες σημείωσε την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-2 του Διαγόρα με ανατροπή στη Νίκαια και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τα Τρίκαλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις