Με την ίδια συνταγή για φινάλε η Εθνική με Φινλανδία

Με τη… συνταγή που επανήλθε στις καλές εμφανίσεις θα παραταχθεί και κόντρα στη Φινλανδία η Εθνική, στο αποψινό (Open, Cosmote Sports 1) παιχνίδι για το φινάλε των προκριματικών του Euro 2020.

Το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σιπ έδωσε στα τελευταία παιχνίδια ενθαρρυντικά δείγματα για το μέλλον, γεγονός που έχει επαναφέρει την καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν το ενδεχόμενο ο Ολλανδός προπονητής να διατηρήσει την ενδεκάδα του αγώνα με την Αρμενία στην -πετυχημένη στα ως τώρα ματς- διάταξη 4-2-3-1. Εάν αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγές, δύσκολα θα είναι περισσότερες από μία-δύο.

Τερματοφύλακας ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, δεξιά ο Μιχάλης Μπακάκης, αριστερά ο Δημήτρης Γιαννούλης και στόπερ οι Παντελής Χατζηδιάκος και Κώστας Σταφυλίδης.

Αμυντικά χαφ οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Κώστας Γαλανόπουλος, εκτός κι αν ο Ολλανδός τεχνικός επιλέξει είτε τον πρωτοεμφανιζόμενο. Σεμπάστιαν Βασιλειάδη, είτε τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Η μεσοεπιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Τάσο Μπακασέτα, Δημήτρη Λημνιό και Πέτρο Μάνταλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Στόχος του γαλανόλευκου συνόλου είναι να κλείσει η προκριματική φάση του Euro 2020 με μία ακόμη καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα στη Φινλανδία.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι βαθμοί μετρούν στο ranking της FIFA ώστε να παραμείνει η Εθνική στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας και να μην χάσει κι άλλο έδαφος, πέφτοντας στο τέταρτο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις