Ανασύνταξη στον Ολυμπιακό Β., μόνο νίκη με Ιωνικό

Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε το περασμένο Σάββατο για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα από τη Νίκη. Σίγουρα υπάρχει στενοχώρια για το γεγονός ότι σταμάτησε ένα νικηφόρο σερί τριών νικών, που έφεραν την ομάδα με πολύ κόπο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο, όλοι οφείλουν να ανασυνταχθούν, να σκύψουν τα κεφάλια, να δουλέψουν στις προπονήσεις και η ομάδα να παρουσιαστεί και πάλι δυνατή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, θεωρητικά την πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος, η οποία όπως προαναφέραμε βρίσκεται στο πρώτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας. Ίδια περίπτωση, δηλαδή, με τα ματς με την Ιεράπετρα και την Καλαμάτα, όπου ο Ολυμπιακός είχε κληθεί πρόσφατα να αντιμετωπίσει δύο ομάδες, που κατείχαν, τότε, την πρώτη θέση στη βαθμολογία και τις κέρδισε.
Στον Ολυμπιακό, πάντως, είναι όλοι προβληματισμένοι από την εμφάνιση και την εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τη Νίκη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν ποτέ στο ματς, είχαν κακή παρουσία και δεν θύμιζαν σε καμία περίπτωση την ομάδα των τριών τελευταίων παιχνιδιών, όπου έμπαινε στο γήπεδο γεμάτη πάθος, αυτοπεποίθηση και έπαιρνε τις νίκες.
Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε, πως για δεύτερη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Η πρώτη ήταν με τη Βέροια στη Φιλιππούπολη (ήττα με 0-2). Στα παιχνίδια με Ασπρόπυργο και Τρίκαλα η ομάδα έμεινε πίσω στο σκορ και πήρε βαθμούς (2-2 και 1-1 αντίστοιχα), ενώ με την Ιεράπετρα και την Καλαμάτα βρέθηκε να χάνει με 1-0 και νίκησε με 2-1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις