Ανέλυσε τα λάθη στους παίκτες του ο Παπαδόπουλος

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές, επεσήμανε τα λάθη που έγιναν στο ντέρμπι με τη Νίκη, τα οποία και δεν θα πρέπει να επαναληφθούν, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις και να καλύψει τη διαφορά που τη χωρίζει από την κορυφή.
Το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ είναι δύσκολο, απρόβλεπτο, με πολλές ανακατατάξεις στην κορυφή και οι ομάδες που θα έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους θα έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν το στόχο της ανόδου.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Φίλιππος Σκοπελίτης επανήλθε στο ματς με τη Νίκη, καθώς ξεπέρασε πιο γρήγορα το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, πριν γίνει αλλαγή από τον Κλεβί Κόλα στην ανάπαυλα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι ακόμη πιο έτοιμος στο ματς με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκονται στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου και οι Ιμπάν Ράντι και Θανάσης Δεινόπαπας. Ο πρώτος, ο οποίος προέρχεται από θλάση, έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και δεν αποκλείεται να τον δούμε να συμπεριλαμβάνεται στην 18αδα του αγώνα.
Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα (19/11) περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρολεύκων» στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις