Με 19 παίκτες στη Ζάκυνθο ο Ολυμπιακός (η αποστολή)

Έτοιμος να ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Football League δηλώνει ο Ολυμπιακός, με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» να αναχωρεί σήμερα (2/10) στις 8 το πρωί για τη Ζάκυνθο, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης (3/10) με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Football League. Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός…

…δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό, καθώς η σερραϊκή ομάδα δεν είχε πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης επέλεξε 19 παίκτες, οι οποίοι συμπεριλήφθησαν στην αποστολή. Στο Βόλο θα μείνουν ο τραυματίας Διαμαντόπουλος, ο Λεόν που ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος από τον τραυματισμό του, ο Νάστος που κι αυτός έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, καθώς και οι Σκοπελίτης, Χρυσοστομίδης, Κυζιρίδης, Αλαμάνης, Κεσίδης και Παναγιώτου.
Στην αποστολή μετέχουν οι: Στρατηλάτης, Δασκαλάκης, Γκουγκούδης, Καρράς, Ντάσιος, Αρβανίτης, Νικολόπουλος, Καραμανλής, Χιντζίδης, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Ζέρης, Φερνάντες, Νικολιάς, Μοράν, Ντεπέτρις, Γουόρντεν, Τσιλιγκίρης, Πολύζος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις