«Αστείρευτο ταλέντο ο Λημνιός, ραγδαία εξέλιξη ο Γιαννούλης» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Γιάννης Γκούμας και αναφέρθηκε στους Δημήτρη Λημνιό και τους Δημήτρη Γιαννούλη, οι οποίοι έχουν εξελιχθεί σε βασικά στελέχη της ανανεωμένης Εθνικής του Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Δημήτρη Λημνιό: «Τον είχα στις μικρές εθνικές και από τότε ξεχώριζε. Είναι ένα αστείρευτο ταλέντο, και η συμμετοχή του ως βασικός στον ΠΑΟΚ τον ωρίμασε και τον βοήθησε να αποκτήσει εμπειρίες. Έχει να δώσει πολλά στην Εθνική και την ομάδα του. Πολύ σύντομα θα δεχθεί κρούση από ευρωπαϊκές ομάδες. Από μικρός ξεχώριζε για την ταχύτητά του, το ένας εναντίον ενός είναι το ατού του. Κατά μέτωπο δεν μπορεί να τον ανακόψει κανείς. Έχει αυτοπεποίθηση, όταν βρίσκει την ευκαιρία δημιουργεί καταστάσεις από το πλάι. Αυτό που πρέπει μόνο είναι να βελτιώσει τις τελικές του προσπάθειες, να βάζει περισσότερα γκολ. Αυτό θα τον εξελίξει. Να επιμείνει στα τελειώματά του. Αυτό πρέπει να βελτιώσει και πιστεύω θα το καταφέρει. Είναι μαχητής, θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Ότι του λες το αφομοιώνει. Το μέλλον του ανήκει. Αποτελεί παρακαταθήκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη: «Δεν έχω συνεργαστεί μαζί του. Από αυτό που βλέπω είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ειδικά φέτος κάνει μια καταπληκτική χρονιά. Η εξέλιξή του είναι ραγδαία».

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Γκούμας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις