Focus στην Τρίγλια

Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα της Νίκης που έχει επικεντρωθεί στον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στην Τρίγλια. Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη δεν σκοπεύει να χύσει την καρδάρα με το γάλα που με τόσο κόπο έχει αρχίσει να γεμίζει στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο είναι συνειδητοποιημένοι ότι το κυριακάτικο ματς απέναντι στην ομάδα της Χαλκιδικής, όχι μόνο δεν θα είναι εύκολο, αλλά ίσως είναι και δυσκολότερο απ’ ότι το ματς με τον συμπολίτη. Η Τρίγλια προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (Καλαμάτα εντός και Ιάλυσο εκτός) και είναι δεδομένο πως κόντρα στη Νίκη θα επιδιώξει να πάρει το μέγιστο από τον αγώνα, που είναι οι τρεις βαθμοί.

Το θετικό για τον τεχνικό της βολιώτικης ομάδας είναι ότι σιγά σιγά βλέπει να γεμίζει η φαρέτρα του, καθώς στη διάθεσή του τίθεται ο Γιώργος Ιορδανίδης που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με τον Διαγόρα ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο που το τελευταίο διάστημα είχε ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Η προετοιμασία της Νίκης συνεχίστηκε σήμερα (19/11)με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Ο Στάικος Βεργέτης αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο της προπόνησης σε ασκήσεις τακτικής ενώ για κάποιους ποδοσφαιριστές το μενού περιείχε και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Στην προπόνηση δεν μετείχε ο Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, ο οποίος αναρρώνει από το ράγισμα στα πλευρά που κληρονόμησε στο ματς της Ρόδου κόντρα στον Διαγόρα. Για τον αγώνα δεν υπολογίζεται και ο Σωτήρης Μπαλάφας ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής που «κουβαλά» από το ματς στο Αιγάλεω.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις