Τριάδα αγώνων “φωτιά” για τον Ολυμπιακό Βόλου

Την Κυριακή o Ολυμπιακός Βόλου καλείται να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στον πρωτοπόρο Ιωνικό, τον οποίο και αντιμετωπίζει στη Νεάπολη, ενώ ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με Διαγόρα και Αιγάλεω, τα οποία θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, στην παρούσα φάση αυτό που σκέφτονται όλοι στον Ολυμπιακό είναι το ματς με τον Ιωνικό, μια ομάδα που προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, όσους έχουν και τα Τρίκαλα.
Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που πριν από λίγες μέρες είχε περάσει νικηφόρα από τη Νεάπολη (στις 2/11), επικρατώντας με 2-1 της Νίκης και η οποία έχει δύο ήττες σε οκτώ παιχνίδια, από την Ιεράπετρα τη 2η αγωνιστική με 0-1 στη Νίκαια και από την Καλαμάτα την 3η αγωνιστική στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Εκτός έδρας έχει να επιδείξει τρεις νίκες (με Θεσπρωτό, Νίκη και Αιγάλεω) σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ αξίζει να τονίσουμε, πως ο Ιωνικός έχει μόλις μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πράγμα αξιοσημείωτο, σ’ ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι ισοπαλίες είναι σύνηθες φαινόμενο. Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε παραχωρήσει 0-0 στα Τρίκαλα.
Στον Ολυμπιακό έχουν πλήρη εικόνα για τον αντίπαλό τους, γνωρίζουν τα αδύνατα σημεία του, αλλά και σε ποιους τομείς ο Ιωνικός παρουσιάζεται δυνατός, ενώ αν μη τι άλλο η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη θα έρθει να αγωνιστεί στο Βόλο με ανεβασμένη ψυχολογία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις