Μόνο τον Αστέρα σκέφτονται στον Βόλο

Σε τρεις αγωνιστικές θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι του Βόλου να δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται εντός έδρας, καθώς οι «κυανέρυθροι» καλούνται να δώσουν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, με Αστέρα την προσεχή Κυριακή στην Τρίπολη, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με την ΑΕΛ στη Λάρισα, πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό (8/12), με το οποίο κλείνει ο πρώτος γύρος.
Η ομάδα κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και η προσοχή όλων στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που «καίγεται» για βαθμούς.
Η τεχνική ηγεσία δούλεψε το τελευταίο διάστημα στον τομέα της ανασταλτικής λειτουργίας, καθώς είναι γεγονός πως η ομάδα δέχεται με ευκολία γκολ και αυτό το δείχνουν οι αριθμοί.
Δεν είναι εύκολο σε μια ομάδα, όταν κατά μέσο όρο δέχεται δύο γκολ σε κάθε παιχνίδι, η επίθεση να σημειώνει τρία τέρματα για να έρθει η νίκη. Είναι, επίσης γεγονός, πως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι «κυανέρυθροι», χωρίς σκοπιμότητες και με επιθετικό πλάνο, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να βλέπουν ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο, η ομάδα οφείλει να παίρνει και βαθμούς.
Επιθετικά ο Χοακίν Τόρες ξεκίνησε πολύ καλά την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, πέτυχε τέσσερα γκολ μέχρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως έκτοτε έχει «σιγήσει» και δεν σκόραρε στα τρία τελευταία ματς με ΠΑΟΚ, Λαμία και Παναιτωλικό. Παρασύρθηκε και αυτός από τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι.
Ο Χουάν Μουνίθ δεν θα είναι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο στο παιχνίδι με τον Αστέρα, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με την ομάδα της Τρίπολης.
Ο Χουάν Φεράντο δεν αλλάζει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και όπως έχει τονίσει κατ’ επανάληψη στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός, ο Βόλος πληρώνει την απειρία των παικτών του και τα λάθη που γίνονται, ενώ θα πρέπει η ομάδα να αξιοποιεί σε μεγαλύτερο βαθμό τις ευκαιρίες που δημιουργεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις