Απολύθηκε ο Ποκετίνο από την Τότεναμ, επαφές με Μουρίνιο

Τέλος εποχής μετά από 5,5 χρόνια στην πορεία του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στην Τότεναμ. Με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον Αργεντινό τεχνικό, αλλά και με ολόκληρο το επιτελείο του: «Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να κάνουμε αυτή την αλλαγή. Δεν είναι μία απόφαση που πάρθηκε εν θερμώ, αλλά μετά από πολύ σκέψη. Τα θλιβερά εγχώρια αποτελέσματα στο τέλος της περασμένης σεζόν και στο ξεκίνημα της φετινής ήταν απογοητευτικά.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου το πρώτο όνομα δεν άργησε να βγει και δεν είναι άλλο από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Αγαπημένος των Άγγλων δημοσιογράφων, οι οποίοι έγραφαν προ καιρού πως είναι υποψήφιος και για την Άρσεναλ σε περίπτωση που απολυόταν ο Ουνάι Έμερι.
Σύμφωνα με το Sky Spotrs, οι συζητήσεις με τον Πορτογάλο βρίσκονται σε εξέλιξη και όπως τονίζεται «εκτιμάται πως ο δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία». Προστίθεται ακόμη στο ρεπορτάζ ότι από τον προηγούμενο μήνα ήταν γνωστό πως ο Μουρίνιο θέλει να επιστρέψει στους πάγκους της Premier League γιατί επιθυμεί να κατακτήσει τίτλους και με τρίτη ομάδα.
Υπενθυμίζεται πως η τελευταία του ομάδα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με αυτή δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο πρωτάθλημα, όπως είχε κάνει με την Τσέλσι, αλλά πανηγύρισε την κατάκτηση ενός League Cup, ενός Community Shield και του Europa League.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Τότεναμ θέλει να κλείσει σύντομα το θέμα του προπονητή. Οι επιλογές δεν είναι πολλές ούτως ή άλλως τώρα και ο Ντάνιελ Λέβι ήταν ανέκαθεν φαν του Μουρίνιο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις