Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Β. συγχαίρει την Ελένη Παπαθανασίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με την οποία συγχαίρει τη δημοσιογράφο Ελένη Παπαθανασίου, για τη βράβευσή της από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, για την κοινωνική της προσφορά, σε ειδική εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε με μεγάλη χαρά τη βράβευση της Ελένης Παπαθανασίου για την κοινωνική της προσφορά, σε ειδική εκδήλωση, στο Μουσείο της Ακρόπολης, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Είναι πολύ σημαντική η αναγνώριση της αξίας και των προσπαθειών ενός δικού μας ανθρώπου, από τους κορυφαίους Αθλητικούς Συντάκτες σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Η Ελένη Παπαθανασίου ανήκει από τα παιδικά της χρόνια στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού μας. Αγωνίστηκε και διακρίθηκε, ως αθλήτρια, για πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ, ενώ ως προπονήτρια οδήγησε τον Ολυμπιακό Βόλου στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του, στην πρόκριση στις «16» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, καθώς και ως ομοσπονδιακή προπονήτρια, την Εθνική νεανίδων στην 5η θέση στην Ευρώπη. Τώρα, συνεχίζει να εμπνέει τις νέες γενιές αθλητών και αθλητριών του ιστορικού μας συλλόγου, ταυτόχρονα με το σημαντικό της κοινωνικό έργο στην κοινωνία του Βόλου.

Ελένη Παπαθανασίου, είμαστε υπερήφανοι για τη σημαντική σου διάκριση. Θερμά συγχαρητήρια από τη διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα σου επιτυχία».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις