Από την πρεμιέρα έχει να πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός ο Βόλος

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, έχει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ο Βόλος εκτός έδρας. Τότε, είχε νικήσει με 2-1, ξεκινώντας νικηφόρο την «παρθενική» του παρουσία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Έκτοτε, η ομάδα έδωσε τέσσερα παιχνίδια μακριά από το Πανθεσσαλικό, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από Ολυμπιακό (5-0), Ξάνθη (3-1), ΑΕΚ (3-2), Λαμία (1-0). Την Κυριακή οι «κυανέρυθροι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Αστέρα στην Τρίπολη, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα που μέσα στο γήπεδό της είναι δυνατή και έχει χάσει δύσκολα με 3-2 από την ΑΕΚ στις καθυστερήσεις και με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Στα άλλα δύο ματς που έχει δώσει στην Τρίπολη, με Ατρόμητο και Λαμία, σημείωσε ισάριθμες νίκες, με 2-1 και 4-1 αντίστοιχα. Συνολικά ο Αστέρας έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια, ως γηπεδούχος και έξι εκτός έδρας. Τα δύο τελευταία ματς ήταν μακριά από την Τρίπολη, κόντρα σε Παναιτωλικό (1-1) και Άρη (έχασε με 2-1).
Η ομάδα της Αρκαδίας έχει καταφέρει να σκοράρει στα εννέα από τα 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς μόνο στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του Μπόρχα Χιμένεθ δεν βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» συνεχίστηκε την Τετάρτη κανονικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με την τεχνική ηγεσία να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάν Μουνίθ, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει στο Κυριακάτικο παιχνίδι την ποινή του. Ο Ισπανός μέσος δεν είχε αγωνιστεί και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, επίσης λόγω τιμωρίας, καθώς είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Πρόκειται για έναν βασικό παίκτη της ομάδας, με Χουάν Φεράντο να καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις