Γ. Χαλβατζάς: «Μπήκαμε στο πνεύμα της Γ΄ Εθνικής»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Φαρκαδόνας, Γιώργος Χαλβατζάς, μίλησε στη «Λέσχη 97,6» για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης με το οποίο η ομάδα του μπήκε στο πνεύμα της Γ΄ Εθνικής. Επίσης, τόνισε ότι η Φαρκαδόνα σέβεται κάθε αντίπαλο, αλλά θα προσπαθεί και ότι βγει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Χαλβατζά:

«Εμείς δεν έχουμε παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών. Έκαναν τον αγώνα τους και θα μπορούσαν και με λίγη τύχη να έχουν φτάσει στην επιτυχία. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και με αφορμή τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης μπήκαμε στο πνεύμα για τις δυσκολίες της Γ΄ Εθνικής. Ιδιαίτερα φέτος με ομάδες που έχουν εμπειρία και από Σούπερ Λίγκα δεν χρειάζεται να πούμε για το πώς ακριβώς θα εξελιχθούν τα πράγματα αγωνιστική με αγωνιστική. Για εμάς το ζητούμενο είναι να παραμείνουμε οικογένεια όπως το κάνουμε μέχρι τώρα και πραγματικά ελπίζω ότι στο τέλος θα έρθει η δικαίωση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την στήριξη και τους δίνω την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Από εκεί και πέρα υπάρχει μπροστά μας ο αγώνας στην Νεοκαισάρεια, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά ξέρω ότι τα παιδιά θα κάνουν την προσπάθεια τους και ότι βγει».