Θεοδοσιάδης: Να βγάλουμε το κάρο από τη λάσπη

Αισιόδοξος πως η ομάδα μπορεί να βγάλει αντίδραση και να κάνει το επιθυμητό restart για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός της Μαύρης Θύελλας Σάκης Θεοδοσιάδης στην παρουσίαση του από την ΠΑΕ Καλαμάτα το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ομάδος.

Ο 44χρονος τεχνικός έστειλε θετικά μηνύματα τονίζοντας πως η ομάδα έχει δυναμική και με την ανάλογη προσπάθεια μπορεί να επιτύχει τους στόχους της αρκεί όλοι να δουλέψουν σκληρά.

“Θα πεθάνουμε στο γήπεδο, θα τα δώσουμε όλα για να φέρουμε την ομάδα εκέι που της αρμόζει”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τον Σάκη θεοδοσιάδη παρουσίασαν στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Παπαδημητρίου με τον Κώστα Παπασταμάτη.

, Θεοδοσιάδης: Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πετύχει η Μαύρη Θύελλα

Πρώτος το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ομάδας ο οποίος επισήμανε:

“Mετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα, όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο την πληρώνει ο προπονητής, χωρίς να είναι αυτός που έχει ακέραια την ευθύνη, Την ευθύνη την έχουν οι παίκτες και η διοίκηση.

Μετά το πέρας η συνεργασίας με τον Βασίλη (σ.σ. Βούζα) επιλέξαμε τιν Σάκη Θεοδοσιάδη για να συνεχίσουμε το ταξίδι αυτό που ξεκινήσαμε.
Η συμφωνία μας είναι για ενάμιση χρόνο ανεξάρητα εάν ανέβει – που θα ανέβει- ή όχι η ομάδα.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να’ ναι γερός και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας”

, Θεοδοσιάδης: Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πετύχει η Μαύρη Θύελλα

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο ανέφερε:

“Με τιμάει η πρόταση της Καλαμάτας να ηγηθώ του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς πρόκειται για μια ιστορική ομάδα και για κάθε προπονητή είναι κίνητρο και φιλοδοξία να δουλέψει γι’ αυτη την ομάδα.

“Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, μαζί με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές. Αφήνουμε πίσω ότι έχει γίνει έως τώρα, τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και επικεντρωνόμαστε από σήμερα στο παιχνίδι της Κυριακής και στην αναγκαιότητα να υπάρξει αντίδραση και να πάρουμε τους τρείς βαθμούς της νίκης.

“Η κατηγορία είναι δύσκολη με αμφίρροπα ματς και ιστορικές ομάδες. Αυτό που έχει σημασία για μένα και το οποίο θα προσπαθήσω να περάσω από σήμερα, είναι οτι πλέον πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Έχουμε πέντε παιχνίδια μέχρι τις γιορτές προκειμένου να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και εκεί με κάποιες μεταγραφικές κινήσεις να την ενισχύσουμε περαιτέρω.”

, Θεοδοσιάδης: Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πετύχει η Μαύρη Θύελλα

Ο 44χρονος τεχνικός επεσήμανε πως δεν αγχώνεται από το γεγονός πως η ομάδα έχει να κερδίσει τέσσερις αγωνιστικές καθώς όπως είπε πιστεύει στις δυνατότητές της αλλά και στη βοήθεια του κόσμου.

“Έχει μάθει στα δύσκολα, ξέρω τις απαιτήσεις και δεν με αγχώνει αυτή η κατάσταση. Ξέρω ότι και ο κόσμος είναι κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τώρα τους χρειαζόμαστε περισσότερο για να μπορέσουμε να βγάλουμε το κάρο απο την λάσπη.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ανέφερε πως περιμένει ένα αμφίροπο πρωτάθλημα μέχρι την ολοκλήρωσή του καθώς όπως τόνισε περιμένει οι ομάδες θα συνεχίσουν έχουν σκαμπανεβάσματα και οι βαθμοί να μοιράζονται.

“Ενα γκρουπ με έξι-επτά ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο”, είπε.

Ο Μακεδόνας τεχνικός αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του την Βέροια μιλώντας για αυτά με τα καλύτερα λόγια για τους ιδιοκτήτες.

“Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Βέροιας και ειδικά την οικογένειά Μπίκα, για την συνεργασία που είχαμε και για τη στήριξη τον ενάμιση αυτό χρόνο. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Βέροιας, απο εκί και πάρσε λόγοι προσωπικοί με οδήγησαν στην απόφαση για αποχώρηση. Αυτλα όμως ανήκουν στο παρελθόν τώρα είμαι Μαύρη Θύελλα και όλοι μαζι θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει.”

, Θεοδοσιάδης: Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να πετύχει η Μαύρη Θύελλα

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο Αντιπρόεδρος ομάδας του Χρήστος Παπαδημητρίου ο οποίος ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη μόλις θες και το οποίο υποδηλώνει την εκτίμηση που τρέφουν στον Σάκη Θεοδοσιάδη οι άνθρωποι της Βέροιας.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, χθες στον κάλεσε στο τηλέφωνο ο Χρήστος Μπίκας, εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, ο οποίος του είπε επι λέξη:

“Πήρατε τον καλύτερο προπονητή, το καλύτερ παιδί, κλαίμε που έφυγε.Δεν φταίει ο προπονητής μας, προσπαθήσαμε με τον μεταπείσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να τον προσέξετε, είναι απο τα καλύτερα παιδιά”.

sport365.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις