Ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου


Μοιράσου το άρθρο

Αγωνιστικό ξεκίνημα της σεζόν για δύο χιονοδρόμους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου , τον Δημήτρη Ασβεστά και την Μαρία Νικολέτα Καλτσογιάννη, που συμμετείχαν σε διεθνείς αγώνες Αλπικού σκι στην Ιταλία και την Αυστρία .

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου, που φέτος βρίσκονται για πρώτη χρονιά στις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων αντίστοιχα, επιδιώκουν την απόκτηση διεθνούς βαθμολογίας (βαθμοί FIS) , προκειμένου να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο του 2020 στη Λωζάνη της Ελβετίας .

Οι χιονοδρόμοι συμμετείχαν από 12 έως 16 Νοεμβρίου σε αγώνες στη Solda της Ιταλίας, καθώς και στο Pass Thurn της Αυστρίας και είχαν ένα πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα στην διεκδίκηση μιας θέσης στη μεγάλη διοργάνωση του Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα συμμετέχουν με κλιμάκιο της Εθνικής Ομάδας σε περισσότερους αγώνες στο εξωτερικό προκειμένου να προκριθούν μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου που τελειώνει η προθεσμία .

Ακόμη, από τις 17 Νοεμβρίου βρίσκεται στην Αυστρία και η Μένια Τσιόβολου (φωτό άρθρου), η οποία προετοιμάζεται σε χιόνι σε προπονητικό καμπ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας όπου αθλητές από όλο τον κόσμο προετοιμάζονται μαζί. Η Μένια θα παραμείνει στην Αυστρία για ένα μήνα περίπου.

Το ΔΣ και η Τεχνική επιτροπή του ΕΟΣ Βόλου εύχονται στους αθλητές μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο που θα τους φέρει κοντά στους αγωνιστικούς τους στόχους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις