Γ. Βλιώρας: Αποφασισμένοι να …πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της αντρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για το κυριακάτικο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου στις 5μ.μ. στη Ν. Ιωνία. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Βλιώρας μίλησε στο goalpost.gr  για το ντέρμπι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, Ολυμπιακός και Νίκη αναμετρούνται και πάλι στις εθνικές κατηγορίες. Θα έλεγα πως είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει να πάρει ό,τι της αναλογεί. Έχουμε μια νέα ομάδα και ο στόχος μας είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν της Νίκης. Η Νίκη έχει στόχο το πρωτάθλημα, ενώ εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα μας και θέλουμε να χτίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου της επόμενης μέρας. Μετά τη νίκη επί των Ιωαννίνων, το ηθικό μας είναι σε υψηλό επίπεδο και όλοι μαζί, διοικούσα επιτροπή, παίκτες και τεχνική ηγεσία προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.

Πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, αντάξιο της αξίας των δύο αντιπάλων. Ένα είναι σίγουρο. Πως είμαστε αποφασισμένοι να «πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις