Τέσσερα στα τέσσερα για τις ομάδες του Αιολικού Βόλου

Ανοδική πορεία διανύει ο Αιολικός Βόλου για  μια ακόμη φορά στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Κάθε Σαββατοκύριακο οι αγωνιστικές του ομάδες που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. φέρνουν ως επί το πλείστο νικηφόρα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (16-17/11/2019) τέσσερα αγωνιστικά τμήματα πέτυχαν ισάριθμες νίκες. Η παιδική ομάδα πέτυχε μεγάλη νίκη εκτός έδρας στο νησί του Παπαδιαμάντη. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο της Σκιάθου το πρωί του Σαββάτου στις 11.30π.μ.16 Νοεμβρίου 2019, παρουσία πολύ κόσμου, στην πλειοψηφία μαθητές. Το περιβάλλον φίλαθλο και φιλόξενο .Το κλειστό Γυμναστήριο της Σκιάθου πανέμορφο. Είναι στολίδι για το νησί. Οι αθλητές που συμμετείχαν στο παιχνίδι ήταν: Γ.Σ.Σκιάθου (Κρίτσαλος Κ.-Καραθάνος)Πάντος,Κοφινάς,Σταμέλος Μ.,Τσάκας,Καρασαίνης,Ντούσι,Σταμέλος Ι.,Πεζάτος,Λάνια,Γιαννίτσης,Άννης,Μακαράτσης.

Αιολικός Βόλου(Σαμαράς Α.)Θεοδωρόπουλος,Μπέας,Μπαιράμης,Γκίστι,Μισαηλίδης,Κωστόπουλος,Χράπαλος,Σαββίδης,Κολιαμήτρας, Πισιώτης, Γκρίτζαλης.

Νίκη πέτυχε και η ομάδα των κορασίδων επί των Τιτάνων Αλμυρού στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας το Σάββατο το πρωί 16/11/2019 στις 11.30 π.μ. Συμμετείχαν οι αθλήτριες:

Ιωνικός(Αιολικός)προπονητής Τραγουδάρας Γκέρτσα,Αναστασιάδη,Λογοδότη,Χαμπέρη,Μαύρου,Κούντρια,Μήτσα,Σμυρλή,Μιχάλαρου,Κοτσαρά,Μουσινιάν.

Τιτάνες Αλμυρού(Χρυσόπουλος) Ραμάι,Επισκόπου,Αραμπατζή,Κοσμίδου,Τετριμίδου,Ζγουλέτα,Σίνκ,Πάντου,Κασιούρα,Μόρφη,Τσιγάνη

Τη μεγαλύτερη νίκη πέτυχε η αντρική ομάδα του Αιολικού Βόλου εκτός έδρας επί του Γ. Σ. Βόλου στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο  Βάκης Παρασκευόπουλος την Κυριακή το απόγευμα 17 Νοεμβρίου στις 17.30 μ.μ. Σκορ 56-46 υπέρ του Αιολικού. Η νίκη αυτή είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνει  ο Αιολικός στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.  Δεκάλεπτα:08-13,17-27,31-42,46-56.

Γ.Σ.Βόλου(Τύμπας Π.-Ντάκης Γ.)Νικόπουλος,Κοντογιάννης,Ντάκης 2, Κορτέσης 4, Μούτσιος 8 ,Χατζόπουλος,Δραγατζίκης 10(1),Σταθούρος 6,Κουρουπάκης 7,Κυριαζής,Τσίρος 7.

Αιολικός(Μάνος Α.)Ζαμπέτογλου, Καραγιώργος 2,Λογοδότης 8(1),Σαμαράς 13(1),Σούλης 7(1),Παπανικολάου 4,Τσιαπράζης 4,Βαγιόπουλος ,Παπαστρατής, Κολτσιδόπουλος,Στρέζος 10,Γεωργατζής 8(1)

Νίκη πέτυχε και η εφηβική ομάδα του Αιολικού Βόλου εκτός έδρας  επί της ομάδας του Ολυμπιονίκη στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου στις 17.00μ.μ.Από τον Αιολικό συμμετείχαν οι παίκτες: Ζαμπέτογλου, Καραγιώργος, Σπανός, Λογοδότης,Διαμάντης,Τσιαπράζης,Χορμόβας,Γάλλος,Γκινίδης,Νασίκας,Παπαστρατής,Σμυρλής,Οικονόμου Ι. .Συγχαρητήρια στους αθλητές-αθλήτριες και στους προπονητές Σαμαρά Αντώνη, Μάνο Αντώνη, Τραγουδάρα Αντώνη και Δεμίρη Κώστα.

Δελτίο Τύπου Αιολικού

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις