«Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, πάμε για τη νίκη»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Νίκης, το παρών έδωσε και ο Κώστας Κρεββατάς, δίνοντας το στίγμα και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το «βαρύ πυροβολικό» της Νίκης τόνισε πως για τους παίκτες δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου και δεν θα ψάξουν δικαιολογίες στο γεγονός πως δεν θα αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κρεββατά:

«Την Κυριακή έχουμε έναν δύσκολο αγώνα με τον Αιγινιακό. Είναι ένας αντίπαλος που δεν θα τον φοβηθούμε και θα τον κοιτάξουμε στα μάτια. Είμαστε Νίκη Βόλου και θα πρέπει να κερδίσουμε. Τα προβλήματα που υπήρξαν αυτή την εβδομάδα δεν μας πτοούν. Εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ευελπιστώντας πως θα κερδίσουμε».

Για τον αγώνα με τον Πύρασο:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ο αντίπαλος παίζοντας με τη Νίκη Βόλου, φυσικό ήταν να θέλει δείξει την αξία του. Αυτό πιστεύω πως θα το έχουμε κάθε Κυριακή. Τελικά καταφέραμε και κερδίσαμε έστω και στο τέλος. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς από πιο νωρίς και πιστεύω πως αν ο αγωνιστικός χώρος ήταν καλύτερος θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Κάθε αγώνας θα είναι και ένας τελικός».

Για το αν υπήρχε άγχος στην πρεμιέρα:

«Υπήρχε όντως άγχος. Ήταν ο πρώτος αγώνας μπροστά σε πολύ κόσμο που είχε έρθει στα Φάρσαλα και όπως γνωρίζουμε κάθε αρχή και δύσκολη. Μη ξεχνάμε πως ομάδες με βαριά ονόματα στη Γ’ Εθνική σκόνταψαν στην 1η αγωνιστική. Σημασία έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για το πόσο σημαντικό είναι που θα αγωνιστούν μακριά από το «Π. Μαγουλάς»:

«Είναι λογικό πως η ομάδα χρειάζεται την έδρα της. Φέτος θα στηριχθούμε πολύ στο γήπεδό μας. Είναι σημαντικό να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου. Τώρα, όπως έχει πει και ο προπονητής μας, είτε εδώ, είτε εκεί, τέσσερις γραμμές έχει το γήπεδο. Και ο αντίπαλος στο ίδιο γήπεδο θα αγωνιστεί. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει δικαιολογία γηπέδου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις