Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Γ.Σ. Αλμυρού

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στον Γ.Σ. Αλμυρού και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος και οι εξελίξεις σε αυτό. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου είναι η εξής:
«Η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση μελών και φίλων του συλλόγου την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο με τα εξής θέματα: 1) Απολογισμός της νέας Διοίκησης έως και σήμερα. 2) Διαγραφή μελών διοίκησης λόγω συνεχόμενων απουσιών από τα Διοικητικά Συμβούλια ή παραίτηση όσων δεν συμμετέχουν ενεργά στα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί.3) Εξελίξεις στο ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα Τρίτη 26/11 στον ίδιο χώρο και χρόνο με τα ίδια ακριβώς θέματα.

Αύξηση εισιτηρίου για το ματς με Μετέωρα
Η γενική είσοδος για το εντός έδρας παιχνίδι με τα Μετέωρα ορίστηκε στα 10 ευρώ με τη διοίκηση του ΓΣΑ να εξηγεί τους λόγους της αύξησης της τιμής με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού βρίσκεται στη δύσκολη και δυσάρεστη θέση να προβεί στην αύξηση του εισιτηρίου για τον εντός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα της προσεχούς Κυριακής (24/11) με αντίπαλο τα Μετέωρα στην τιμή των 10 ευρώ. Η είσοδος για τις κυρίες θα είναι δωρεάν όπως και για κάθε μαθητή και μαθήτρια όλων των σχολείων.
Η απόφαση αυτή οφείλεται στο γεγονός πως στις προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις τα έσοδα των εισπράξεων από τα εισιτήρια κάλυψαν μόλις το ένα τρίτο των εξόδων της διαιτησίας. Ελπίζουμε και παρακαλούμε για την κατανόηση και στήριξη του φίλαθλου κοινού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις