Χωρίς Καμπαγέρο στην Τρίγλια (η αποστολή)

Στην ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει αύριο, Σάββατο, για την Τρίγλια, προχώρησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και την τελευταία εβδομάδα δεν μετείχε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όπως και ο Ντομίνγκεθ που αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο ματς με τον Διαγόρα. Στην Τρίγλια θα ταξιδέψει με την αποστολή ο Απόστολος Τσιώλης, χωρίς όμως να τίθεται θέμα συμμετοχής του καθώς στην προπόνηση της Τετάρτης ένιωσε ένα τράβηγμα που θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων έως και την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας. Εκτός επίσης βρίσκεται ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή  της τελευταίας αγωνιστικής για την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο Αιγάλεω. Στην 17μελή αποστολή δεν μετέχει ο Καρβούνης για αγωνιστικούς λόγους και ο Καρακώστας (τερματοφύλακας).

Η ανακοίνωση της βολιώτικης ΠΑΕ:

“Η αποστολή της Νίκης Βόλου, η οποία θα ταξιδέψει το Σάββατο για την Τρίγλια, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό, ομώνυμο Παναθλητικό Όμιλο, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές:

Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης. Κ. Κυριακίδης, Παγώνης, Μπιτσάκος, Τσιώλης, Ιορδανίδης, Γκαρσία, Καπός, Κρουθ, Ροχάνο, Λίτσιος, Μασκουνιάν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις