Βεργέτης: Είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε με τις απουσίες

Στις πολλές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ενόψει του αγώνα με την Τρίγλια στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυανόλευκου τεχνικού:

“Την περασμένη Τρίτη, που τελείωσε η ανάλυση του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, τελείωσε κι αυτό το παιχνίδι για εμάς, έφυγε από το μυαλό μας. Προετοιμαστήκαμε τις επόμενες μέρες για το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στην Τρίγλια, ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε εικόνα του αντιπάλου κι έχουμε δώσεις στους παίκτες μας τον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσουμε.

Απομένει, αύριο το πρωί, μία ακόμα προπόνηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προετοιμασία μας και το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Χαλκιδική. Ο Αποστόλης ο Τσιώλης είναι στην αποστολή, θα έρθει μαζί μας, αλλά δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, επιθυμεί να είναι κοντά στους συμπαίκτες του. Ο Ντομίνγκεθ είναι εκτός, το ίδιο και οι Καμπαγέρο, Μπαλάφας. Οφείλουμε κι είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε με τις απουσίες και να βρίσκουμε, κάθε εβδομάδα, τις κατάλληλες λύσεις, για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις δυσκολίες του κάθε αγώνα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις