«Απολύτως λογικό να μην μας κοινοποιηθεί η αφαίρεση βαθμών»

Ανακοίνωση σχετικά με την αφαίρεση έξι βαθμών εξέδωσε η Νίκη Βόλου. Ο βολιώτικος Σύλλογος τονίζει πως πρόκειται η ποινή δεν μπορεί να αφορά το ερασιτεχνικό σωματείο καθώς πρόκειται για διαφορετικό νομικό πρόσωπο. Η σχετική ανακοίνωση:

“Με την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, διαπιστώσαμε με έκπληξη ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. και στη σχετική ανάρτηση με τη βαθμολογία της Γ΄ Εθνικής, μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής, υπάρχει η υποσημείωση ότι η ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ έχει (-6) βαθμούς με απόφαση της Superleague (όπως και ο Ο.Φ.Η., αλλά και ο Πιερικός από τη Footballeague).

Η απόφαση αυτή ουδέποτε κοινοποιήθηκε στην Ερασιτεχνική ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και αυτό είναι απολύτως φυσικό καθώς δεν αναφέρεται η αφαίρεση βαθμών σε αυτή, αλλά στην ΄΄Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ΄΄, η οποία αποχώρησε από το περυσινό πρωτάθλημα. Πρόκειται για διαφορετικό νομικό πρόσωπο, το οποίο βαρύνεται με τις παραβάσεις και την επιβολή πειθαρχικών ποινών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σύλλογος μας ήδη έχει ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να απαλειφθεί αυτό το (-6) από τη βαθμολογία, για το οποίο η Ερασιτεχνική ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ουδεμία ευθύνη φέρει.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις