Μόνο νίκη με Ιωνικό το σύνθημα στον Ολυμπιακό Β.

Την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός Βόλου στο αυριανό παιχνίδι (24/11, 15.00) με τον πρωτοπόρο της Φούτμπολ Λιγκ Ιωνικό, τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο γήπεδο της Νεάπολης.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ο Ιμπάν Ράντι δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα. Ο έμπειρος επιθετικός κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο. Σε καλή κατάσταση δείχνει ο Θανάσης Δεινόπαπας, καθώς προπονείται εδώ και μέρες με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα κρίνει αν ο έμπειρος επιθετικός συμπεριληφθεί στην αποστολή, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τη Νίκη, αν και ίσως δούμε μία αλλαγή στην ενδεκάδα. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι, με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται αν δώσει δυναμικό «παρών» στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Austrian Boys καλούν τα μέλη τους, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας να κάνουν το γήπεδο… καμίνι, στηρίζοντας τους παίκτες του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις