Με απουσίες ο Αλμυρός κόντρα στα Μετέωρα

Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει να δώσει ο Γ.Σ. Αλμυρού, που αύριο στις 15.00 αντιμετωπίζει τα Μετέωρα στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Αλμυρός προέρχεται από σημαντική νίκη με 3-2 επί του Ηρακλή και θα επιδιώξει να πάρει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς, προκειμένου να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Στέλιος Αρσένος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αναστασίου και Δερμιτζάκη, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής. Επίσης, κάποιες ενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο ο Ζενούνης θα τον αφήσουν εκτός αποστολής. Φυσικά, «νοκ άουτ» εδώ και καιρό είναι και οι Κόκκας, Δημόπουλος.

Ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό ματς είναι οι: Πολυμέρου, Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Πατσής, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Δημηνάς, Καναβός, Αγιασιώτης, Φούκης, Ρακής, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Μπέικος, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις