Το ταξίδι για τη Σούπερ Λιγκ αρχίζει από τη Ζάκυνθο (προαγγελία)

Από τη Ζάκυνθο αρχίζει σήμερα Σάββατο (3/10) η προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου για άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Στις 16.00 (ΟΤΕ Sport 7) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, η οποία πέρυσι είχε καταφέρει να τους κερδίσει δύο φορές, τόσο στο Βόλο, όσο και στη Ζάκυνθο. Το σημερινό ματς θέλει πολύ…

…προσοχή και όλοι όσοι κληθούν να αγωνιστούν, θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το βολιώτικο συγκρότημα θα στερηθεί των υπηρεσιών δύο πολύτιμων μονάδων, του Δημήτρη Διαμαντόπουλου και του Ντιέγκο Λεόν. Ο πρώτος είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα περίπου μήνα, ενώ ο δεύτερος αποθεραπεύτηκε, ωστόσο, δεν είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα. Έτσι, η τεχνική ηγεσία αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή, ενώ στο Βόλο έμειναν και οι Σκοπελίτης, Κεσίδης, Νάστος, Παναγιώτου, Χρυσοστομίδης, Κυζιρίδης και Αλαμάνης.
Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, «παίζονται» ορισμένες θέσεις, για τις οποίες θα πάρει τις αποφάσεις του λίγο πριν το παιχνίδι. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να αγωνιστεί ο Στρατηλάτης, ενώ τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θα πάρει ο Γκουγκούδης. Πιθανότατα ο Χιντζίδης θα αγωνιστεί ως αριστερός μπακ. Οι Καραμανλής και Αρβανίτης αναμένεται να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, εκτός αν ο Ντάσιος δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του (είχε τραυματιστεί στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης).
Στη μεσαία γραμμή πιθανότατα θα δούμε τον Τσιάρα σε ρόλο αμυντικού χαφ, με τον Φερνάντες να παίζει και αυτός στον άξονα. Από εκεί και πέρα στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μοράν και ένας εκ των Νικολιά, Τσιλιγκίρη. Αν παίξει ο Νικολιάς, τότε ο Πολύζος θα αγωνιστεί πίσω από τον φορ που θα είναι ο Ντεπέτρις, απόντος του τραυματία Διαμαντόπουλου. Ωστόσο, ίσως δούμε τον Νικολιά να παίζει ως επιτελικός μέσος. Στην περίπτωση αυτή ο Τσιλιγκίρης θα παίξει στην αριστερή πτέρυγα (ο Μοράν στη δεξιά), με τον Πολύζο να κάθεται στον πάγκο.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Δασκαλάκης, Μπουτζίκος, Ζέρης, Καρράς, Τσιάρας και Γουόρντεν.

Πάνοπλη η Ζάκυνθος
Η Ζάκυνθος θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς για φέτος μπροστά στο κοινό της κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και θέλει να το συνδυάσει με το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Η διοίκηση περιμένει ότι οι οπαδοί θα ανταποκριθούν, ενώ και ο τεχνικός, Καλίντ Καραμά υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.
Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, κάτι που θα γίνει λίγο πριν τη σέντρα, με τον Στάθη Καραμαλίκη να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και θα είναι στην αποστολή.
Όσον αφορά την ενδεκάδα το πιθανότερο σχήμα το οποίο θα ξεκινήσει στο ματς είναι το εξής: Γεωργόπουλος, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Βοσνακίδης , Αποστόλου, Νίκιτς,Νασίμ, Ζαΐρί, Κωστούλας, Ορφανίδης, Κρολ

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Νικόλαδος, Σαμοϊλή (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις