Διπλή εκπροσώπηση με επιτυχίες για τον ΟΜΑΘ

Δύο αγώνες πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε Πάτρα και Κόρινθο που προσμετρούσαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα Αναβάσεων και Drift αντίστοιχα με τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να εκπροσωπείται και στους δύο αγώνες. Παράλληλα διεξήχθη σεμινάριο κριτών στην Λάρισα με δύο μέλη του σωματείου να κάνουν το επόμενο βήμα όντας υποψήφιοι κριτές.
Ξεκινώντας από την Πάτρα και την ανάβαση Πλατάνι-Πιτίτσα όπου o Γιώργος Μαγγιδάς έκανε το ντεμπούτο του με πισωκίνητο αυτοκίνητο έχοντας ως στόχο πρώτα από όλα να έχει ένα απροβλημάτιστο αγώνα.Στόχος επετεύχθη με τον καλύτερο τρόπο αφού το Ford Escort ΜκΙΙ δεν δεν παρουσία κανένα πρόβλημα νεότητας και ο Γιώργος κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία 3 των ιστορικών.
Συνεχίζουμε με τον 5οαγώνα του Πρωταθλήματος Drift στο Λουτράκι όπου ο Γιάννης Καμζιόλης με B.M.W. E30 συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις οδηγώντας στο ίδιο υψηλό τέμπο με τους προηγούμενους αγώνες. O Γιάννης είχε ένα εντυπωσιακό διήμερο όπου έφτασε μέχρι τους 8 καλύτερος υποκλινόμενος τελικά στον μετέπειτα πρωταθλητή Ελλάδας
Τέλος στην Λάρισα οι Γιάννης Μόσιος και Κωνσταντίνος Λιόντος συμμετείχαν στο σεμινάριο κριτών που διεξήχθη στην Λάρισα. Η εκπαίδευση έγινε τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο με τους Γιάννη και Κωνσταντίνο να επιτυγχάνουν στις τελικές εξετάσεις.
Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους συμμετέχοντες σε Πάτρα,Λουτράκι και Λάρισα και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις