Τακτοποίησε τις οφειλές της η Κέρκυρα

Την τακτοποίηση των οφειλών της προς 18 πρώην ποδοσφαιριστές της ανακοίνωσε το Σάββατο (23/11) η Κέρκυρα.

Η Κέρκυρα ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως δε συντρέχει πλέον λόγος επιβολής αφαίρεσης βαθμών.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές ονομαστικά για την κατανόηση, το σεβασμό και την αλληλεγγύη που έδειξαν στις δύσκολες στιγμές της ομάδας.

Αντιθέτως, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα η πλευρά Αντέτζο, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ και ο μεγαλομέτοχος της κ. Λάμπρος Γεωργακόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τακτοποίηση των οφειλών για το μεγαλύτερο κομμάτι των ποδοσφαιριστών μας ή στο σύνολο 18, έτσι ώστε να μην συντρέχει λόγος επιβολής ποινών λόγω των προσφυγών που είχαν ασκήσει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τον σεβασμό, την κατανόηση, την ποδοσφαιρική αλληλεγγύη και το ήθος που είχαν σε μεγάλο βαθμο οι Σιόντης, Ρόλε, Γρομητσάρης, Παμλίδης, Αποστολίδης, Μυτίδης, Βίλλα, Χαντάκιας, Λινάρδος, Βέρτζος, Κούρος, Κρητικός, Κολοβούρης, Αναστασίου, Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Αρτυματάς, Αντέτζο.

Το μόνο μελανό σημείο στις διαπραγματεύσεις στον οποιο τρόπο εξόφλησης του και στεκόμαστε σε αυτό, ήταν ο 18ος ποδοσφαριστής, Αντέτζο, ο οποίος παρόλο το παχυλό συμβόλαιο που είχε στην ομάδα μας και συνεχίζει να έχει σε ομάδα της Superleague 1, δεν σεβάστηκε ούτε τους συναθλητές του, ούτε το ψωμί που συνεχίζει να τρώει στην Ελλάδα, δείχνοντας έναν ανήθικο αντιεπαγγελματισμό και αλαζονεία!

Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του ΠΣΑΠ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Μπαντη Γιώργο, τον δικηγορο του ΠΣΑΠ κ. Αλαφραγκή Μανώλη καθώς και τον κ. Λίβα Αργύρη δικηγόρο της ΠΑΕ για την διεκπεραίωση των υποθέσεων που έκλεισαν θετικά για τους ποδοσφαιριστές. Επίσης τον δικηγόρο κ. Χατζηιωάννου εκπροσώπου του κ. Αρτυματά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις