«Η ΝΙΚΗ είναι εδώ, είτε το θέλετε κάποιοι, είτε όχι…»

Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες εξέδωσε η Νίκη Βόλου, με αφορμή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στη Χάλκη αντί του “Π. Μαγουλάς”. Η διοίκηση του Συλλόγου ζητά συγγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία που θα υποστεί για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα ενώ παράλληλα στέλνει το μήνυμα σ’ αυτούς που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή, πως η Νίκη Βόλου είναι εδώ πιο δυνατή από ποτέ. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Συλλόγου, με την ευκαιρία του πρώτου εντός αγώνα της ομάδας, αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για την ταλαιπωρία και τα επιπρόσθετα έξοδα στα οποία θα υποβληθούν, προκειμένου να βρεθούν για άλλη μία φορά κοντά στην αγαπημένη μας ΝΙΚΗ.

Είναι η κατάληξη της άστοχης – και πέραν πάσης λογικής- απόφασης του τέως προέδρου της Ε.Π.Σ.Θ., Τάσου Μπατζιάκα και αυτών που τον νουθετούσαν προς αυτή την κατεύθυνση και η οποία πλήττει σε όλα τα επίπεδα τον Σύλλογό μας. Δυστυχώς η ομάδα μας, πληρώνει αμαρτίες άλλων.

Βασική συνέπεια, αυτής της κίνησης, ήταν η αναγκαστική μεταγραφή της ομάδας στη γειτονική Ε.Π.Σ. Λάρισας, σε γήπεδο της οποίας θα αναγκαστούμε την Κυριακή να αγωνιστούμε ως γηπεδούχοι. Καλούμε τον κόσμο να είναι ψύχραιμος, μακριά από ενέργειες που θα θίξουν την ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά, υποστηρίζοντας την με τον μοναδικό τρόπο που αυτοί ξέρουν, κάνοντας το γήπεδο της Χάλκης… “Π. Μαγουλάς”.

Ο δρόμος της επιστροφής του Συλλόγου στην αγωνιστική δράση και στις επιτυχίες άνοιξε και αυτοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα ήδη έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, γραμμένοι με τα πιο μελανά γράμματα.

Κύριε Μπατζιάκα, άνοιξες τον ασκό του Αιόλου, δημιούργησες τεράστια προβλήματα, ελαφρά τη καρδία, αδιαφορώντας για τις ομάδες τόσο της Γ΄ Εθνικής, όσο και τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού. Να είσαι βέβαιος, εσύ και αυτοί που σε προέτρεψαν να κάνεις αυτή την ενέργεια, ότι όλα αυτά μας χαλυβδώνουν. Για κάθε πρόβλημα που μας δημιουργείτε θα βρίσκουμε και μία λύση.

Επί (91) χρόνια Ιστορίας μάθαμε μόνο στα δύσκολα.

Η ΝΙΚΗ είναι εδώ, είτε το θέλετε κάποιοι, είτε όχι…

ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις